Bejelentés


Sterling Knight ssknight.5mp.eu - Everything about Sterling Knight!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
I-X Indoor Amusement Park

2011-03-30 14:33 - I-X Indoor Amusement Park Date: 4/2/2011 Time: 12pm-2pm and 4pm-6pm Sterling Knight Special Appearance See Sterling Knight, star of Disney Channel's SONNY WITH A CHANCE! -Sterling április 2-án az I-X fedett vidámparkba egy találkozóra. 12-14 és 16-18-ig lehet vele találkozni, azt írta, hogy szertetné, hogy sokan menjenek és már várja, csak lehet, hogy a vidámpark egy kicsit béna lesz, de kell egy kis szórakozás.

*22*

Sterling március 5-én lett 22 éves. Bár mostanában (szerencsére!) eléggé el van foglalva a forgatással, de azért volt egy kis ideje elmenni, hogy megünnepeljék a szülinapját a Chick-fil-a nevű csirkés kajáldában. Nagyon jól érezték magukat.

Tiger Beat

Figyelem! Bár ez minket itt Magyarországon nem nagyon érint, de Sterling Knight áprilisban Amerikában benne lesz a Tiger Beat nevű újságban! Lesz róla egy poszter meg egy kicsi kép, kevés szöveggel. Sterling egy kiskori élményét meséli el benne. Kár, hogy Magyarországon nem lehet olyat kapni!

SWAC 3. - Jön a folytatás!!!

Hamarosan forgatni kezdik a Sonny a sztárjelölt 3. évadját!!! Demi meggyógyult, januárban kijött a rehabilitációs központból, és most forgatnak egy új filmet, amiben Demi alakítja Alex-et, a főszereplőt, Sterling pedig Claws-t. Így már Sterling nem munkanélküli! A "Claws" címszó alatt még több mindent megtudhatsz erről az új filmről!

Claws

Sterling Knight már nem munkanélküli!!!!!! Egy új Disney filmben Claws-t, egy őrült, de ötletes feltalálót alakít, amit most forgatnak!!!!!!!!!

Demi betegsége

Sterling többször is meglátogatta Demit betegsége alatt, aki egyik rehabilitációs közponból a másikba jár. Reméli, hogy minél hamarabb meggyógyul, de nagyon kikészült, mivel eléggé túlhajszolták, és még az, ahogyan Joe szakított vele..... Még a Camp Rock 2. turnéját is otthagyta. De azért Sterling sem akarja minden nap zaklati, s talán már kezd jobban lenni, de egyenlőre úgy néz ki, hogy nem tér vissza a Sonny-ba. De ez nem végleges döntés, még változhat. Azt viszont nem tudni, hogy mi lesz akkor, ha nem, elkezdenék-e nélküle forgatni, keresnének-e más Sonny-t, vagy csak egyszerűen egy új szereplőt, azzal az indokkal, hogy Sonny elhagyja a Tök Véletlent, stb...........

Munkanélküliség

Sterling jelenleg munkanélküli, aminek nagyon nem örül. "Nem szeretem a munkanélküliséget" írja. Januárban kezdenék forgatni, a Sonny with a Chance-t, de ebből még nem tudni mi lesz Demi betegsége miatt. Mindenesetre SK. már nagyon szeretné "visszakapni" és reméljük Dem-Dem minél előbb meggyógyul és akkor lesz 3. évad!

Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Chad [ 2011-02-19 15:17 ]

Nekem ő a kedvenc színészem, nagyon tehetségesnek tartom. Minden szerepet remekül eljátszik, nagyon mulatságos, sokat lehet rajta nevetni. Nagyon élethűen játssza el Chad Dylan Cooper-t, pedig igazából ő egyáltalán nem olyan, hanem kedves és szerény, de abban viszont megegyeznek, hogy mindketten nagyon viccesek. Nagyon várom az új részeket és kíváncsi vagyok az új filmjére!Sonny [ 2011-02-09 14:46 ]

Nekem is:)Sandmann [ 2011-02-04 16:52 ]

Nagyon tetszik az oldal, ez a kedvenc honlapom Sterlingről:Dén [ 2011-01-21 18:33 ]

És szereted? Nekem ő a kedvenc színészem.zoli [ 2011-01-18 20:18 ]

én tom ki ezhundolog.5mp.eu [ 2011-01-18 18:30 ]

hundolog.5mp.euNév [ 2011-01-07 20:57 ]

egyáltalán ki ez??? mindegy nem is érdekel, nehogy valaki válaszoljon :D


Keresés a honlaponSzavazás
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!